Известие

Collapse
No announcement yet.

2.5 V6 + turbo ot 2.0 v6 turbo дали може

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• 2.5 V6 + turbo ot 2.0 v6 turbo дали може

така колего вапроса ми е следният дали мога да си сложа турбо на моята 155-ца дето е 2.5 в6 от 2.0 б6 мотор на алфа. все пак и двета са 6 цилиндрови с еднаква структора на мотора и си мисля че дросела с колектора му и турбото ако е с електрониката може да се напаснат някакси и да се получи един "изрод" 2.5 в6 турбо ,които може да си е над 200 коня без проблем а за вартящият момент да не говорим. само ме птитеснява ефекта от турбото на 12-клапанов мотор какъв щее но си мисля че ще издаржи все пак си е корав двигател с як маслена магистрала и колянов вал,но не съм убеден дли щее добре да се направи и какво може да се получи било то в положителна или отрицателна насока. мерси предварително
    EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection
    EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd
    NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG

обади се на Бобо...
    '97 155 1.8 16V
    GMC YUKON DENALI 5.7 V8
    the cost of living is dying...everybody pays...
    sigpic

Comment

ок брат ама кои е тои и как да се сеаржа с него че таз търсачка ме нерви нещо мерси предварително

Comment

принципно двулитровките , набиват други ризи и ги правят доста по големи иначе аз не виждам никакви драми да сложиш турбина на 2.5 цата само дето си мисля че от 2.0 ша ти е мъничка и ще минеш на нещо по голямо
        иначе можеш да изпозваш бая чарколяк от тази машина за модването на твоята
        ако се захванеш серозно а не само клавиатурно си приготви едно 3-4к разрочени на 3-4 месеца за събирането на чаркалъка и работата и ще си имаш В-образна турбинирана бегачка
        Volvo S80 2.0 T5 180hp
        Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
        Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto

Comment

Първоначално публикувано от don_pepone Покажи съобщение
          ок брат ама кои е тои и как да се сеаржа с него че таз търсачка ме нерви нещо мерси предварително
          http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=33615

Comment

мерси за инфото и на двамави. аз мога да си намеря цял мотор от 2.0 торбо или квот ми трябва от него на смешни цени за6тото имам човек дето ввкарва коли от германия а имам и ронини коитоживеят в италия .. освтана да заделя и некви пари и наи вече нерви и да се хващам здраво.

Comment

Working...
            X